Hallå hela världen, vi finns

Hej på dig!

Du har kommit till Arkeologgruppens blogg, och vilka är då vi? Vi är delar av personalen från Riksantikvarieämmbetets kontor i Örebro som när kontoret lades ner valde att starta en egen firma. Idag består Arkeologgruppen av 4 delägare, det är Annica Ramström, Helmut Bergold, Ebba Knabe och Leif Karlenby, samt en hemlig styrelseordförande (den personen får själv välja graden av hemlighållande).

Den här bloggen ska till att börja med användas för att berätta om företagets med och motgångar. En fråga vi ofta får är: Går det verkligen att starta ett företag inom uppdragsarkeologi. Svar: Vi vet inte, det får vi se.

I den här bloggen kommer alla intresserade dels få tips om hur vi gjorde, vad vi gjort bra och kanske vad vi gjort mindre bra. Vi kommer till en början inte att fokusera så mycket på våra grävningar. Som många av er vet så har vi en fungerande firma idag så inläggen kommer till att börja med bli en blandning av vad vi gör idag och sådant som vi redan har gjort.

Jag tänker redan nu säga att vi inte kommer att fokusera alls på vår gamla arbetsgivare eller något kring uppsägningarna, det har vi lämnat bakom oss med raketfart, annars hade vi inte kunnat komma framåt. Ältande kan vara läkande till en viss del men i längden blir det plåsamt, både för en själv och omgivningen.

Vi säger hejdå här, vi måste lära oss lite mer om hur bloggen funkar. Måste tagga den, kanske det heter och snygga till sidan lite. Den ser inte så kul ut. Det är mycket man måste kunna som egen företagare vill jag lova. Det här hör till den lättare och roligare biten. Nästa inlägg kommer att handla om bakgrunden till företaget, som är lite annorlunda än vad en del av er tror.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hallå hela världen, vi finns

  1. Lars L skriver:

    Bra start, bra ton! Kör vidare så!

  2. Kristina Jonsson skriver:

    Lycka till! Stan är nog stor nog åt oss alla… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s