Mot Köpenhamn

Av: Annica Ramström

I veckan kommer hela företaget att träffas i Köpenhamn för att gå på konferensen Law and Archaeology. Vi hoppas att det ska bli intressant och inspirerande. När vi ändå är i Köpenhamn passar vi också på att lägga in vårt årsmöte. Jag återkommer till konferensen i nästa inlägg och skriver lite om den. Jag hoppas också på att få en stund över att dels gå på Tivoli för att riktigt frossa i julbelysning och dels att hinna med några second-hand butiker. Men som vi alla vet brukar konferenser vara ganska fullmatade så det brukar inte bli så mycket tid över till annat.

En sak vi hoppas hinna med är att gå på Nationalmuseum och se den nya basutställningen. Jag vet, den är kanske inte så ny längre, men den är ny för oss som inte besökt Köpenhamn på si så där 10 år. Vi har också bokat in ett besök på restaurang Fiskebaren som vi hört ska vara bra. Hela firman är gillar skaldjur så det ska bli kul, några ostron till förrätt och lite bubbel till så livet helt ok.

När vi inte förlustar oss så skriver vi rapporter. Jobben vi gjort under hösten består av en hel del utredningar, förundersökningar och schaktningsövervakningar, det innebär också att det är snabba puckar när det gäller rapporterna. Men det är inga problem, det handlar bara om planering.


 

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s