Redo för höstterminen

Av: Annica Ramström

Höll på att få en smärre chock när jag skulle logga in och börja skriva på bloggen. WordPress hade gjort om sin hemsida och först trodde jag att jag kommit fel, tills jag insåg att det var rätt. Eftersom jag av princip inte gillar förändringar så blev jag lite lätt nervös, men när jag andats djupt och andats i en sådan där kvadrat så kunde jag navigera rätt igen.

Så nu är det hösttermin alltså. Så har det varit för oss i alla fall vårtermin, sommarlov och nu hösttermin. Vi har haft sommarledigt. På vårkanten hade vi rätt hyftsat med jobb och sedan tog det bara tvärstopp, några få jobb under sommaren och nu verkar det sätt igång igen. Det kändes lite märkligt att sitta på kontoret på det som ändå är vår bästa fälttid. Och inte fick vi ett speciellt soligt sommarlov heller. Om man nu ska vara ofrivilligt ledig så kan det väl ändå vara sol. Med ofrivilligt ledig menar jag inte att vi suttit och rullat tummarna, vi har skrivit rapporter, men man har ändå en lite större frihet än när man är i fält. Dessutom kan man gå raka vägen från kontoret till en uteservering utan att passera duschen.

Men nu är det igång igen, och regnet har inte lättat. Eftersom vi har en del små direktval så befinner vi oss lite här och där.  I början av oktober ska vi dra igång en stadsgrävning i hemstaden Örebro och kvarteret Lodet. Det var ett tag sedan det var någon mer omfattande slutundersökning i Örebro, så det ska bli kul. Kvarteret ligger inte i den mest centrala delen av staden, vid slottet och Stortorget utan i den norra delen, strax innanför tullen och invid stadens hospital.

Detta inlägg publicerades i Arkeologi. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s