Om andras bloggar

Av: Annica Ramström

Jag har redan från början sagt att jag inte ska skriva om mig själv i den här bloggen, men nu kan jag inte låta bli för nu har jag läst om en annan persons blogg, Magnus Ugglas. Han var tidigt ute med att blogga, redan år 2007 faktiskt, och hans blogg har givits ut i en bok som heter ”Jag hade en gång en blogg”. Det bland det roligast jag läst någonsin. Läs den. Jag fick själv låna den av en vän när jag bekände en sak;

Jag har under hösten följt ”Så mycket bättre” på tv. Jag tittar väldigt lite och väldigt riktat på tv, vilket gör att dom få gånger jag tittar har jag företräde till familjens tv. När jag sa att jag skulle följa ”Så mycket bättre” den här säsongen häpnade hela familjen. Det fanns så klart en anledning, eller två…Under min sena tonår var jag hysteriskt kär i Olle Ljungström, vi frekventerade samma ställen och jag såg honom ofta. Så när jag fick se att han skulle vara med ville jag inte missa det för någonting i världen. Det klart att jag känner till en del av turerna kring honom, det gjorde mig ännu mer nyfiken. Det var inte bara det, jag var också hysteriskt kär i Magnus Uggla under samma period. Han gick också på samma ställen och jag tyckte han var skitsnygg och cool. Så i samma serie skulle två av mina ungdomsförälskelser vara med, bara att bänka sig.

Det här med Magnus Uggla bekände jag på en mindre tillställning vilket fick mina vänner att skratta hysteriskt. Olle kunde dom förstå med Magnus. Jag hävdar fortfarande att han var skitsnygg och cool. Någon vecka senare fick jag låna boken och som jag skrattade. Om ni tänker läsa den så sluta här.

Annars läs vidare. Jag tänker återberätta en sekvens som jag tyckte var skitkul. Magnus Uggla hade fått med/lånat ut/fått betalt för att ha med ”För kung och fosterland” på SingStar. Kommer ni ihåg det??? Singstar alltså??? Och som en present får han hem skivan där ”För kung och fosterland” finns med. Han bestämmer sig då för att hela familjen, dvs. hans själv, fru och två barn samma kväll ska sjunga SingStar. Tävlingsmänniska som han är tänker han givetvis sjunga sin egen låt för att vara bäst. Det var bara det att när han satte igång och sjunga låten till slutet, med familjen samlad och han ska glänsa, så visar SingStar på uruselt.

Jag kan inte återge det men just det blogginlägget är så kul, jag skrattade så jag kiknade. Nu kan jag konstatera att Magnus Uggla är inte bara snygg, han har också humor och kan uttrycka den.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s